Hôm ni pragamisiones.com sẽ hỗ trợ đến chúng ta một điểm ngữ pháp rất là quan trọng chính là Sự cấu kết giữa những thì, giữa công ty ngữ và động từ. ở bên cạnh lý thuyết cơ bạn dạng thì bài viết hôm nay sẽ tập trung chủ yếu ớt vào Bài cộng sự hòa đúng theo giữa các thì Cô Mai Phương gồm đáp án để chúng ta luyện tập tốt hơn thuộc xem nội dung bài viết dưới đây nhé.

Bạn đang xem: Bài tập subject and verb agreement có đáp an

*
*
*
*
*
*
*
Bài tập SUBJECT and VERB AGREEMENT tất cả đáp án

A. Khổng lồ have B. Have C. Having D. Has

Question 2: There are small……………………….between British and American English.

A. Differences B. Difference C. Differently D. Different

Question 3: The unique of these recordings __________ not very good.

A. Be B. Are C. Am D. Is

Question 4: The number of students in this class …………. Limited lớn thirty.

A. Be B. Are C. Is D. Am

Question 5: Not only the air but also the oceans ……….. Been polluted seriously.

A. Have B. Has C. Is having D. Are having

Question 6: Working in the factory ……….. Not what children should do

A. Be B. Is C. Are D. Have been

Question 7: A large number of students in this school………. . English quite fluently

A. Speaks B. Is speaking C. Has spoken D. Speak

Question 8: Bread and butter ………. What she asks for

A. Is B. Are C. Will be D. Have been

Question 9: Either John or his wife ………breakfast each morning.

A. Make B. Is making C. Makes D. Made

Question 10: Some of the milk I bought last night ……….. Not fresh anymore.

A. Is B. Is being C. Are D. Are

Question 11: The use of credit cards in place of cash ________ increased rapidly in recent years.

A. Lớn have B. Have C. Has D. Having

Question 12: Neither of the answers ……………….. Correct.

A. Are B. Is C. Be D. Have been

Question 13: The weather in the southern states ………….. Very hot during the summer.

A. Get B. Have got C. Is got D. Gets

Question 14: Each of the residents in this community ……….. Responsible for keeping this park clean.

A. Is B. Am C. Are D. Were

Question 15: Anything __________ better than going lớn the movies tonight.

A. Is B. Are C. Am D. Were

Question 16: What time __________ the news on TV?

A. Is B. Am C. Are D. Were

Question 17: The effects of cigarette smoking _________ have been proven to lớn extremely harmful.

A. Have B. Has C. Khổng lồ have D. Having

Question 18: Advertisements on TV ________ becoming more competitive than ever before.

A. Is B. Are C. Was D. Was

Question 19: One of the countries I would like to visit ……….Italy

A. Be B. Are C. Am D. Is

Question 20: A pair of jeans _______ in the washing machine this morning.

A. Is B. Are C. Have been D. Were

Question 21: Three weeks …………not enough for the holiday.

A. Are B. Were C. Was D. Be

Question 22: Linguistics……..out the ways in which languages work

A. Find B. Founded C. Finds D. Finding

Question 23: The Philippines………of more than 7000 islands.

A. Consist B. Consisting C. Consisted D. Consists

Question 24: The police ……….. Khổng lồ interview Fred about a robbery.

A. Want B. Wants C. Wanting D. Has wanted

Question 25: Can I borrow your scissors? Mine …….not sharp enough.

A. Is B. Are C. Isn’t D. Aren’t

Question 26: A number of workers … asked for a rise since last month.

A. Have B. Has C. Having D. To have

Question 27: Some foods … him ill.

A. Khổng lồ make B. Making C. Makes D. Make

Question 28: There … only a few people at the meeting last night.

A. Been B. Were C. Are D. Was

Question 29: Collecting old coins and paper notes … one of my hobbies.

A. Being B. Were C. Are D. Is

Question 30: Mr. Thomson with his wife and his three children … abroad

A. To lớn be B. Have been C. Are D. Is

Question 31: Neither Daisy nor I … glad to vày that.

A. Am B. Has been C. Are D. Is

Question 32: The picture of the soldiers ………………. Back a lot of memories.

A. Bring B. Bringed C. Brings D. Are bringing

Question 33: Anybody who …………. A fever must go home immediately

A. Has B. Have C. Is D. Are

Question 34: The English … khổng lồ drink tea.

A. Likes B. To lượt thích C. Like D. Has liked

Question 35: That you take a computer course … very necessary.

A. Am B. Have been C. Are D. Is

Question 36: A pack of wild dogs ………… frightened all the ducks away

A. Have B. Has C. Have been D. Has been

Question 37: Every elementary school teacher ……………. To lớn take this examination.

A. Have B. Has C. Have had D. Has had

Question 38: The jury at this trial ……….. Members of the local communities

A. Is B. Are C. Be D. Has been

Question 39: Most of the students in this class __________ from South Africa

A. Is B. Am C. Are D. Comes

Question 40: Half of the money … to lớn Mr. Lam.

A. Belongs B. Belong C. Khổng lồ belong D. Belonging

Question 41: The office …………on the weekend.

A. Close B. Closes C. Is closed D. Are closed

Question 42: The keys of the house ……….lost.

A. Have B. Has C. Have been D. Has been

Question 43: Ten miles ………. A very long distance for us to walk.

A. Is B. Are C. Be D. Am

Question 44: The books borrowed from the library ……… on my desk.

A. Is B. Are C. Is being D. Are being

Question 45: The boy who won the two medals ………. A friend of mine.

A. Is B. Are C. Be D. Being

Question 46: Three fifths of the land in this area ………. Used for community purposes.

A. Is B. Are C. Have D. Has

Question 47: The pilot along with his passengers … rescued last night.

A. Am B. Have been C. Was D. Is

Question 48: Where ……………. Does your family live?

A. Is B. Are C. Vày D. Does

Question 49: The trousers you bought for me ………….. Me.

A. Doesn’t fit B. Don’t fit C. Isn’t fit D. Aren’t fit

Question 50: Either you or I ……….. Able to vì that job.

A. Am B. Is C. Are D. Be

Đáp án bài rèn luyện 1

1-D 2-A 3-D 4-C 5-A 6-B 7-D 8-A 9-C 10-A

11-C 12-B 13-D 14-A 15-A 16-A 17-A 18-B 19-D 20-A

21-C 22-C 23-D 24-A 25-B 26-A 27-D 28-B 29-D 30-D

31-A 32-C 33-A 34-C 35-D 36-B 37-B 38-B 39-C 40-A

41-C 42-C 43-A 44-B 45-A 46-A 47-C 48-C 49-B 50-A

Luyện tập 2: bài tập về việc hòa thích hợp giữa những thì nâng cao

Question 1: Billiards ……….. Considered to be an artistic sport.

A. Is B. Are C. Have D. Has

Question 2: Cattle ……….. Raised mostly in the south of the United States.

A. Is B. Are C. Have D. Has

Question 3: Measles ……….. Proven khổng lồ be caused by a kind of virus.

A. Is B. Are C. Have D. Has

Question 4: The United Nations … its headquarters in thủ đô new york city

A. Have B. Having C. Has D. Lớn have

Question 5: The number of the months in a year …………twelve

A. Was B. Were C. Are D. Is

Question 6: What he told you………. . Lớn be of no importance

A. Seems B. Seem C. Must seem D. Have seemed

Question 7: Mr. John, accompanied by several members of the committee,………. . Proposed some changes of the rules.

A. Is B. Are C. Have D. Has

Question 8: There … lots of snow in the garden

A. Are B. Is C. Am D. Have been

Question 9: Tom doesn’t agree but the rest of us ….

A. Does B. Done C. Vày D. Doing

Question 10: A lunch of soup and sandwiches ………not appeal lớn all of the students.

A. Is B. Are C. Bởi D. Does

Question 11: Above the fireplaces ………. A portrait of Lenin.

A. Is B. Are C. Be D. Tobe

Question 12: The Japanese ……….. Believed to be very self-respected.

A. Is B. Are C. Have D. Has

Question 13: A hundred pounds ……….. Too expensive for that shirt!

A. Is B. Are C. Be D. Have been

Question 14: The city Committee ……….. Trying to lớn make the final decision about the matter.

A. Is B. Are C. Be D. Am

Question 15: Pliers ……….. For holding things firmly or cutting wire.

A. Be B. Am C. Is D. Are

Question 16: His silence … that he agrees with us.

A. Mean B. Means C. Meaning D. Lớn mean

Question 17: One of the girls who … working in this department … my niece.

A. Is/being B. Is/are C. Is/is D. Was/were

Question 18: Everybody … trying to do their best at present

A. Have been B. To lớn be C. Are D. Is

Question 19: Both of the girls … pretty, but neither of them…….intelligent.

A. Are/are B. Are/is C. Is/is D. Is/are

Question 20: Jim as well as I … always busy doing English homework.

A. Be B. Am C. Is D. Are

Question 21: The study of languages … very interesting.

A. Is B. Are C. Am D. Lớn be

Question 22: The police … come lớn the site of the accident.

A. Have B. Has C. Has been D. Have been

Question 23: Every boy và girl in this room … the answer.

A. Known B. Know C. Knows D. Have known

Question 24: Here………the clown that you………….. Best.

A. Come/like B. Comes/likes C. Come/likes D. Comes/like

Question 25: Korean ……….. Very hard lớn learn.

A. Is B. Are C. Be D. Were

Question 26: My sister, together with her two children, ……….. Khổng lồ Hawaii at the moment.

A. Flies B. Fly C. Is flying D. Are flying

Question 27: No one………the right to lớn tell me what to vì or not to lớn do.

A. Has B. Have C. Is having D. Are having

Question 28: John or you ………. . To be responsible for the unfinished work.

A. Is B. Are C. Have D. Has

Question 29: Both Peter & his girlfriend………. Working for a bank.

Xem thêm: Take Sth For Granted Là Gì ? Cách Sử Dụng Take For Granted Đúng Cách

A. Are B. Is C. Be D. Is being

Question 30: Three kilos of potatoes … the basket is heavier.

A. Vì chưng B. Does C. Make D. Makes

Đáp án bài luyện tập 2

1-A 2-B 3-A 4-C 5-D 6-A 7-D 8-B 9-C 10-D

11-A 12-B 13-A 14-A 15-D 16-B 17-C 18-D 19-B 20-C

21-A 22-A 23-C 24-D 25-A 26-C 27-A 28-C 29-A 30-D

Bài viết bây giờ đến phía trên đã xong rồi, nếu như bạn nào hiểu hết được định hướng và có tác dụng hết được bài tập mà lại pragamisiones.com đã cung ứng thì mình tin chắc hẳn rằng bạn đã rứa chắc được điểm ngữ pháp về việc hòa hợp của các thì, nhà ngữ và hễ từ rồi. Nhưng xem xét là cũng nên liên tiếp xem lại để tránh quên nhé. Chúc chúng ta học tốt!