Bạn đang xem bản rút gọn gàng của tài liệu. Coi và cài ngay phiên bản đầy đầy đủ của tài liệu tại trên đây (82.25 KB, 6 trang )


ĐỀ THI CUỐI HỌC KÌ 1 LỚP 6

NĂM 2020 - 2021

MƠN TIẾNG ANH CĨ ĐÁP ÁN

Find the word whose underlined part is pronounced differently fromthe rest.

Bạn đang xem: Đề thi học kì 1 môn tiếng anh lớp 6

1. A. Temple B. Pretty C. Depend D. Pencil2. A. Elbow B. Bowl C. Cow D. Show3. A. Great B. Cheap C. Peace D. Meal

4. A. Couches B. Boxes C. Houses D. Tables

Choose A,B,C,D for each gap in the following sentences.

1. Our school ... By green fields.

A. Is surrounded

B. Is surround

C. Surrounds

D. Surround

2. My friends want to study in a/an ... School because they want lớn learn English with Englishspeaking teachers there.

A. National

B. International

C. Creative


(2)

3. They are healthy. They vì chưng ... Everyday.

A. Football

B. Physics

C. Judo

D. Breakfast

4... Lan often ... Homework after school?

A. Does/do

B. Is/do

C. Does/doing

D. Is/does

5.Hanh is usually early__________ school because she gets up early.

A. On

B. For

C. At

D. To

6. Would you lượt thích to come to lớn my house for lunch?

A. Yes, sure

B. No, I don’t.

C. I’m sorry. I can’t


(3)

7. . Can you ______ the biscuits for me, please?

A. Play

B. Pass

C. Do

D. Have

8. Lan has ________________ hair.

A. Long đen curly

B. Long curly black

C. Black long curly

D. Long đen curly

9. Lan often --- her xe đạp to visit his hometown.

A. Drives

B. Flies

C. Rides

D. Goes

10. What would you lượt thích to drink now?

---A. No, thank you

B. Yes, please

C. I like to vày nothing


(4)

Put the verbs in brackets in the correct tense form

1. School (finish)--- at 4.30 pm every day.

2. ---you often (eat) ---lunch in the school canteen?

3. Listen! ---they (sing) ---- in the classroom?

4. My family likes (spend) ……….our summer holidays at the seaside.

5. She (have) --- long đen hair.

Read the passage then answer the questions below.

Hi! I am Vinh. I come from da Nang, Viet Nam. I lượt thích English & I go khổng lồ English club everyday. Myfriends lượt thích English, too. It is very interesting lớn learn English. My English teacher is great và funny.She always makes our English lessons new and different. A lot of tourists come to domain authority Nang everyyear, so we have more chances to lớn practice our English. This Saturday I am going to lớn Han River withmy parents to lớn watch the international firework competition. I hope I will meet many English peoplethere.

1. Which subject does Vinh like ?

………

2. What does he vì chưng every day?

………

3. Is it interesting lớn learn English?

………

4. Where is Vinh going to lớn this Saturday?

………


(5)

………

Complete each sentence so it means the same as the sentence above.


1. I don’t have a bookshelf in my room.

There---2. The chú ý book is on the book.

The book

---3. The car is in front of the bus.

The bus

---4. Quang is lazier than Ha.

Ha---5. A city is noisier than a village.

A

village---ĐÁP ÁN

Find the word whose underlined part is pronounced differently fromthe rest.

1 - B; 2 - C; 3 - A; 4 - D;

Choose A, B, C, D for each gap in the following sentences.

1 - A; 2 - B; 3 - C; 4 - A; 5 - B;

6 - D; 7 - B; 8 - A; 9 - C; 10 - D;


(6)

1 - finishes; 2 - vày ... Eat; 3 - are singing; 4 - spending; 5 - has;

Read the passage then answer the questions below.

1 - He likes English.

2 - He goes to English club everyday.

3 - Yes, it is.

4 - He is going to lớn Han river this Saturday.

5 - She is great & funny.

Complete each sentence so it means the same as the sentence above.

1 - There isn"t any bookshelf in my room.

2 - The book is under the notebook.

3 - The bus is behind the car.

4 - Ha is more hard-working than Quang.

Xem thêm: Bảng Size Là Gì ? Cách Chọn Size Quần Áo Sao Cho Phù Hợp? Cách Chọn Size Áo

5 - A village is more peaceful/ quiet than a city.

Mời các bạn đọc xem thêm tài liệu giờ đồng hồ Anh lớp 6 tại đây:

Bài tập tiếng Anh lớp 6 theo từng Unit: https:upload.123doc.net.comtai-lieu-tieng-anh-lop-6

Bài tập tiếng Anh lớp 6 nâng cao: https:upload.123doc.net.comtieng-anh-pho-thong-lop-6


Tài liệu liên quan


*
Tài liệu thị phần chung châu Á – vấn đề liệu tất cả đáp án? doc 4 551 2
*
Đề thi tốt nghiệp THPT năm trước đó môn giờ đồng hồ Pháp (Hệ chuẩn và nâng cao) - có đáp án 24 324 0
*
Đề thi học tập kì II môn toán lớp 10 lục ngạn 1 năm học năm trước - 2015(có đáp án) 3 896 5
*
Đề thi học kì i môn sinh học 6 quận 1 tp.hcm năm học năm trước 2015(có đáp án) 3 335 0
*
Đề thi học kì 1 môn Anh lớp 7 năm học tập 2014-2015 (Có Đáp án) 4 1 8
*
Đề thi học tập kì 1 gồm đáp án môn tiếng Anh 6 trường thcs Hưng Hóa năm năm ngoái 5 708 14
*
Đề thi giữa học kì 1 môn giờ Anh lớp 11 trường trung học phổ thông Lý Thái Tổ, bắc ninh năm học năm 2016 - 2017 có đáp án 5 859 3
*
Đề thi thân học kì 1 môn tiếng Anh lớp 12 trường trung học phổ thông Minh Phú, thành phố hà nội năm học năm 2016 - 2017 gồm đáp án 3 832 4
*
Đề thi giữa học kì 1 môn giờ đồng hồ Anh lớp 11 trường thpt Thuận Thành 3, tp bắc ninh năm học năm nhâm thìn - 2017 tất cả đáp án 4 759 5
*
Đề thi giữa học kì 1 môn giờ Anh lớp 12 trường trung học phổ thông Thuận Thành 3, bắc ninh năm học năm nhâm thìn - 2017 bao gồm đáp án 6 862 4
*


Tài liệu chúng ta tìm kiếm đã sẵn sàng tải về


(10.83 KB - 6 trang) - mua Đề thi học tập kì 1 lớp 6 môn tiếng Anh năm 2020 - 2021 - Đề thi tiếng Anh lớp 6 học kì 1 có đáp án
Tải bản đầy đầy đủ ngay
×