Bạn vẫn xem bạn dạng rút gọn của tài liệu. Xem và cài đặt ngay bạn dạng đầy đầy đủ của tài liệu tại trên đây (147.81 KB, 17 trang )


ĐỀ THI HỌC KÌ 1 LỚP 8 MƠN TIẾNG ANH

CĨ ĐÁP ÁN NĂM 2020 - 2021

Đề thi giờ Anh lớp 8 học kì 1 tất cả đáp án - Đề số 1

I. Find the word which has different sound in the partunderlined.

1. A. Wanted B. Played C. Needed D. Expected

2. A. Community B. Computer C. Museum D. Struggle

3. A. Nature B. Face C. Rural D. Pancake

4. A. Crafts B. Comics C. Streets D. Stamps

II. Choose the best answer A, B, C or D to complete thesentences.

Bạn đang xem: Đề thi học kì 1 tiếng anh lớp 8

1. I love the people in my village. They are so……… và hospitable.

A. Friendly

B. Friend

C. Friendliness

D. Friendship

2. Viet nam giới is …………. Multicultural country with 54 ethnic groups.
(2)

B. An

C. Some

D.a

3. She is famous ……….her intelligence. She designs many special styles for Aodai.

A. In

B. For

C. With

D. Into

4. I used to...when I was a child.

A. Cry

B. To cry

C. Crying

D. Cries

5. ………... You study harder, you won’t be able to lớn pass the examination.


A. Unless

B. Because

C. If


(3)

6. She...her homework tonight?

A. Does-do

B. Is- doing

C. Is- going lớn do

D. A&C

7.They have stayed in an apartment...10 years.

A. Since

B. In

C. At

D. For

8. Nam, would you mind if I……….. The air conditioner on?

A. Turn


B. Turning

C. Turned

D. Am turning

9. You mustn’t ……… your smartphone phone on the plane.

A. Using

B. Use


(4)

D. Used

10. Lang Lieu couldn’t buy any special food ……… he was very poor.

A. Although

B. When

C. While

D. Because

III. Put the verbs in brackets into the correct form.

1.Your elder brother (stay)……….. At home last night?

2. Where you ( go) ………...tomorrow?


3. He (build) ………..his house since 2009.

4. The children are interested in (read)...folk tales, aren’t they?

IV. Read the fairy tale Cinderella and write T (True) or F(False).


(5)

1._______ Cinderella was living happily with her family when her mother died.

2._______ Her father married a kind woman.

3._______ Her stepmother and two stepsisters were very kind to lớn her.

4._______ The prince got married to lớn the girl who fitted the left glass slipper.

V. Read the following passage & answer the questions.

There are many celebrations throughout the year in Vietnam, but Tet or the Lunar New Yearis the most important celebration for Vietnamese people. Tet usually occurs in late Januaryor early February. A few days before Tet is the time for people to clean and decorate theirhomes. During Tet, people, old and young, enjoy special food cooked on the occasion ofTet. It is also the time for family members to lớn be together.

1. What is another name of Tet?

………

2. When does Tet occur?

………

3. What bởi people vì before Tet?

………

4. Is Tet the time for family reunions?

………

VI. Rearrange the given words khổng lồ complete the sentences.


(6)

………

2. Because / they / can / Children / like/ Tet / receive / lucky / money /

………

3. My son/taller/is/getting.

...

VII. Rewrite the following sentences so that its meaning is thesame as the first one.

1. This điện thoại phone is too expensive for my father lớn buy.

=>This mobile phone ………

2. Her sister is more beautiful than her.


=> She isn’t...

ĐÁP ÁN

I. Find the word which has different sound in the partunderlined.

1. B 2. D 3. C 4. B

II. Choose the best answer (A, B, C or D) to complete thesesentences.

1. A 2.D 3.B 4. A 5. A

6. D 7.D 8. C. 9.B 10. D


(7)

1. Did- stay

2. Are – going/ will- go

3. Has built

4. Reading

IV. Read the passage carefully and then do the tasks below

1. Decide statements are true (T) or false (F)

1. T 2. F 3. F 4. T


2. Answer the questions

1. It is the Lunar New Year/ Lunar New Year is.

2. Tet /It usually occurs in late January or early February

3. Peope/They clean and decorate their homes/houses.

4. Yes, it is.

V. Rearrange the words to make a meaningful sentence.

1. Tet is the most important festival in Viet Nam.

2. Children like Tet because they can receive lucky money.

3. My son is getting taller..

VI. Rewrite the sentence so that it has the same meaning as thefirst one.


(8)

2. She isn’t as/so beautiful as her sister..

Đề khám nghiệm tiếng Anh lớp 8 hoc kì 1 tất cả đáp án - Đề số 2

A. Ma Trận

B. NỘI DUNG ĐỀ

I. LISTENING: Listen lớn the passage và give short answers to
the following questions. (2.5 pts)

1. Who is Peter?

...

2. How old is he?


(9)

3. Where does he live?

...

4. What does he like doing in his không tính phí time?...

5. What is he going to vì chưng next summer?...

II. READING: Read the passage and choose the mostappropriate answer A, B, C or D. (2.5 pts)

How nam has improved his English

In the first year of lower secondary school, I had some difficulties in learning English. MyEnglish pronunciation was really bad và my English grammar was worse. I did not knowhow to lớn improve them. I didn’t want my father và mother lớn know about this. One afternoonafter the lesson, my teacher of English told me khổng lồ wait for her outside the classroom. Shetook me lớn the school library và showed me cassettes of pronunciation drills kept in a glassbookcase. She also told me how lớn use an English - English dictionary lớn improve myEnglish grammar. “Now I think you know what you should do”, said she. I made much
progress & only one year later, I won the first prize in the English Speaking Contest heldfor secondary school students in my hometown.

1. What difficulties did nam giới have in learning English in the first year?

A. The pronunciation

B. The grammar

C. Both pronunciation và grammar


(10)

2. Who wanted lớn meet him one afternoon after the lesson?

A. His teacher

B. One of his friends

C. His father

D. His mother

3. Where did Nam and his teacher go after that?

A. Khổng lồ the town library

B. Khổng lồ the school library

C. To lớn the teachers’ room

D. To his house

4. What did the teacher show him then?

A. A glass bookcase

B. An English-English dictionary

C. An English Grammar book

D. Cassettes of pronunciation drills

5. What did he win in the English Speaking Contest one year later?

A. The first prize

B. The second prize


(11)

D. The fourth prize

III. LANGUAGE FOCUS

Circle the best option A, B, C or D khổng lồ complete each of thefollowing sentences. (2.5 pts)

1. I often play soccer _______ Sunday afternoon.

A. In

B. At


C. On

D. For

2. We should wait here _______ our teacher comes back.

A. Before

B. Until

C. After

D. During

3. Mr. Brown is the same age ________ Mrs. Brown.

A. As

B. Like

C. From


(12)

4. The little boy is not _________ to lớn lift the suitcase.

A. Enough strong

B. Strong enough

C. Too strong


D. So strong

5. My father was good at swimming. He used to lớn ______ swimming in summer.

A. Go

B. Goes

C. Went

D. Going

6. Kate hates ______ lớn classical music.

A. Listens

B. Listened

C. Listen

D. Listening

7. Hung is ______ student in my class.

A. Good

B. Better


(13)

D. A best


8. Ho chi Minh đô thị is larger and ______ beautiful than Hanoi.

A. More

B. As

C. Most

D. The most

9. Mr. Smith likes _______ to lớn music in his miễn phí time.

A. Listens

B. Listened

C. Listen

D. Listening

10. They built this house _______1990.

A. From

B. In

C. At

D. For


IV. WRITING


(14)

1. Lan/ like/ learn English

...

2. She/ begin/ learn/ this language/ 2003

...

3. She/ always/ want/ improve her English

...

4. Last week/ she/ buy/ English-Vietnamese dictionary

...

5. She/ often/ use/ it/ for reading

...

C. ĐÁP ÁN

II. READING: Read the passage and choose the mostappropriate answer A, B, C or D. (2.5 pts)

1 - C; 2 - A; 3 - B; 4 - D; 5 - A

III. LANGUAGE FOCUS

Circle the best option A, B, C or D lớn complete each of thefollowing sentences. (2.5 pts)


(15)

6 - D; 7 - C; 8 - A; 9 - D; 10 - B

IV. WRITING

Write a passage using the following sets of words and phrases.You can make all the necessary changes và additions. (2.5 pts)

1 - Lan likes learning English.

2 - She has begun learning this language since 2003.

3 - She always wants to improve her English.

4 - Last week, she bought an English - Vietnamese dictionary.

Xem thêm: Can Xương Là Gì ? Gãy Xương Và Quá Trình Hồi Phục Sau Gãy Xương

5 - She often uses it for reading.

Mời bạn tìm hiểu thêm tài liệu giờ Anh lớp 8 tại đây:

Bài tập giờ Anh lớp 8 theo từng Unit: bài xích tập tiếng Anh lớp 8 nâng cao:


Tài liệu liên quan


*
tài liệu bai kiem tra cuoi ki 1- tin hoc 2 555 5
*
ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II KHỐI 11 Môn : đồ gia dụng lí Năm học tập 2010 - 2011 docx 1 260 0
*
ĐỀ KIỂM TRA CHƯƠNG Cr - sắt - Cu 12 NC (HAY) CÓ ĐÁP ÁN 3 5 126
*
De kiem tra dẻo so 7chuong 4 ma tran MOI co dap an 4 577 0
*
KIỂM TRA CUỐI KỲ KỸ THUẬT ĐIỆN – ĐIỆN TỬ CÓ ĐÁP ÁN, 2014-2015, ĐỀ 1428 2 353 2
*
chất vấn Tổng phù hợp Toán 10 bài bác số 3 bao gồm đáp án 6 660 0
*
de kiem tra chat luong hkii dia ly khoi 6 co dap an 22360 3 148 0
*
de kiem tra hki dia ly 7 trung học cơ sở minh tan co dap an 72816 6 196 0
*
de kiem tra hkii dại van 11 thpt nguyen hue teo dap an 80277 3 111 0
*
de kiem tra hki vat ly 6 thcs tan thinh co dap an 67250 9 171 0
*


Tài liệu các bạn tìm tìm đã chuẩn bị tải về


(15.46 KB - 17 trang) - cài 2 Đề khám nghiệm học kì 1 tiếng Anh lớp 8 bao gồm đáp án - cỗ đề thi học tập kì 1 lớp 8 môn tiếng Anh năm 2020 - 2 Đề
Tải bản đầy đầy đủ ngay
×